söndag 20 juni 2010

Jag har ju lovat...

Men helst skulle jag slippa tala om dagens resultat. Fast varför, egentligen? Vi har laget med överlägset högst hcp. För att ha en chans måste alla spela på topp. Idag började Emma starkt, men fick riktigt jobbigt på några hål som sabbade scoren. Tina L var näst ut och höll ihop riktigt bra. 93 slag vilket ger henne ca 39 poäng och säkning av hcp. Lysande! Tina T hade vare sig flytet eller studsarna på sin sida och då rinner slagen sakta, men säkert iväg. Själv inledde jag varje 9-hålare tungt, men repade mig och spelade riktigt bra i slutet av varje varv. Tyvärr räckte inte det med tanke på starten, så mer än 30 poäng blir det nog inte av de totalt 92 slagen.

Nästa rond av Nationella seriespelet går på Lindö Park. Hoppas att den banan passar oss bättre. Det behövs om vi ska ha chansen att ta in minst 9 slag. Vidbynäs kändes grymt lång. Tänk att ständigt ha ca 170 meters inspel...

Ställningen efter helgens 3 ronder:
1. Kallfors - 656 slag
2. Eskilstuna - 692
3. Salem - 698
4. Vidbynäs - 708
5. Huvudstaden - 730
6. Gripsholm - 755
7. Sundbyholm - 784
8. Österhaninge - 793

På tisdag är det dags för match-spel på Viksjö. Sen är det lugn träning på hemmabanan på onsdag - skönt! Det blir mycket golf just nu :-) För tillfället behöver fötterna vila och ett antal blåsor läka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar