söndag 20 februari 2011

Kallt SM och hur gick det...

Ja, hur gick det nu på pimpel SM? Vi startade hemifrån i -23 grader. Fasligt kallt om fingrarna och till och med muddarna var svåra att få mjuka. Mycket folk och god stämning, trots kylan. 600 tävlande hade 30 minuter på sig att sprida sig på isen och hitta det förhoppningsvis bästa stället. Är man fel första timmen så är det mesta redan uppborrat sen.

35 minuter tog det för mig att pulsa fram till tänkt plats. Ett gäng var redan på plats och kunde dra igång när startskottet gick. Jag förstod ganska snabbt att den här platsen inte var rätt idag. Hm, offra tid och ta sig runt på andra sidan ön? Tydligen inte, för därifrån kom andra tävlanden med hopp om att hitta mer fisk på "min" sida. Jaha, bara att gilla läget och gneta på.

Inte nog med svårfrestad fisk. Kylan gjorde sitt på fingrarna, linan frös och trasslade. Jag fiskade uselt! Tyvärr. Totalt räckte det till en 12:e plats (av 44 damer). Sonen lyckades bättre i sin klass och tog SM-silver. Han gav oss skäl att fira trots allt :-)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar