tisdag 5 april 2011

Var det semester?

Efter att ha landat i Sverige igen och berättat lite om resan för släkt och vänner, så kommer frågan med tvivel och höjda ögonbryn; - Är det där semester?
Tja, det är ju frågan. När man åker iväg en vecka och går upp mellan 06.30 och 07.00 varje morgon, för att efter frukost spela och träna golf i princip varje dag tills det skymmer, är det semester eller är det träningsläger?

Veckan började kallt, så de fodrade byxorna kom till användning. Inte heller spelet var någon höjdare till att börja med. Men med sol och värme kom också spelet. Näst sista speldagen var spelet som bäst med en 34-poängare före lunch och en 37-poängare efter lunch. Sista 9 hålen spelade jag med pron och då gick det som allra bäst. Stabilt spel med 7 par och ett resultat på 3 över.

Sista dagen var spelfri, solig och varm (+24 grader). Det blev en riktig semesterdag vid poolen. Hemresa strax före kl 18, som vi höll på att missa.

I mitten av veckan avsattes en dag till sightseeing. Tillsammans med två andra gäster hyrdes en bil och färden bar upp i och över bergen till Soller, Valldemossa och tillbaka till Palma. Blandat väder, men fantastiska vyer och mysiga miljöer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar