fredag 12 februari 2010

Stödgrupper för tonårsföräldrar startar

Nu startar öppna föräldrastödsgrupper för tonårsföräldrar i Haninge. Ytterligare en av Kristdemokraternas hjärtefrågor blir verklighet.

Föräldrarna är viktiga för sina små barn, men minst lika viktiga för sina tonåringar. Att erbjuda ett brett föräldrastöd är en av de viktigaste förebyggande insatserna. Det är också något som ungdomarna själva önskar, vilket kom fram i en framtidsverkstad som vi genomförde i kommunen för en tid sedan.

Studiecirklarna på temat "Älskade förbannade tonåring" riktar sig till alla tonårsföräldrar som önskar tips och verktyg för att få bättre kontakt med sina ungdomar och kunna stödja dem i den turbulenta tid som tonåren ofta utgör. Det ska bli jättekul att följa det här arbetet. Ibland är mitt uppdrag riktigt roligt :-)

1 kommentar:

  1. Hej
    Jag undrar finns det nån sida på nätet man kan gå in på med något forum kring dessa frågor. Är mamma till två tonåringar 17 och 15 pojke och flicka. Småbarnstiden var ingenting jämfört med detta. Känner ibland att jag vill ha någon att bolla problem kring detta med.
    Lisa

    SvaraRadera